وي با اشاره به اينکه در نشست هم انديشي روز گذشته الويت مباحث مطرح شده به مقوله بازارچهها و شهرکهاي صنايع دستي اختصاص داشت، گفت: معاونان هنرهاي سنتي و صنايع دستي استانها به بيان مشکلات و موانع پيشروي خود در احداث بازارچهها پرداختند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي بوشهر ادامه داد: استانهاي حاضر در نشست همانديشي معاونان هنرهاي سنتي و صنايع دستي، يا در دور اول يا دوم سفرهاي هيأت دولت مصوبه ايجاد بازارچههاي را دريافت کردهاند.
دهاز با بيان اينکه تعدادي از استانهاي حاضر در اين جلسه به دليل کمبود تسهيلات، کار مربوط به بازارچهها و شهرکهاي صنايع دستيشان بي سرانجام مانده است، گفت: استانهاي بوشهر، سمنان و زنجان از جمله اين استانها هستند.
وي در ادامه اظهار داشت: استان بوشهر تا به امروز نزديک به 300 ميليون تومان در بخش اين بازارچه هزينه کرده که به دليل نبود اعتبار کافي ناتمام مانده است.
احمد دهاز با تأکيد بر اينکه در حدود 280 ميليون تومان از اين اعتبار با قول مساعد معاون هنرهايسنتي و صنايع دستي از محل اعتبارات سازماني تأمين ميشود، افزود: در حدود 200 ميليون تومان از اعتبار باقي مانده از محل استانداري تأمين ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي بوشهر تصريح کرد: در اين نشست براي دو استان سمنان و زنجان نيز در جهت تکميل و مرمت مکان بازارچه صنايع دستي شان توسط معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي بودجهاي تخصيص داده شد.
وي خاطرنشان کرد: با برنامهريزيهاي انجام شده و در صورت تأمين اعتبار، تا زمان آغاز سال نو، بازارچه صنايع دستي استان بوشهر آماده بهره برداري خواهد بود.
111/
انتهای پیام/